Ejendomsportefølje
Your search results
IMG_2707 (1)

Stengade 18, Helsingør

Blandet bolig & erhverv

Nyerhvervet ejendom beliggende på gågaden nær ved Helsingør Bycenter. Ejendommen indeholder et helt ny indrettet butiks lejemål samt 4 boliger. Hele ejendommen er gennemgribende renoveret i 2020. Her er desuden et lækkert nyrestaureret byhus i gården, som tillige er nyanlagt i 2020.

Stengade 34

Stengade 34, Helsingør

Blandet bolig & erhverv

Midt på Stengade ligger denne byfornyede ejendom. Ejendommens 3 erhvervslejemål er idag udlejet til 2 detailforretninger og et lille bageri. Derudover er der 6 stk.  2 vær. lejligheder. Kælder samt muret udhus i 2 plan, som er delvist udlejet til 2 af erhvervslejemålene. Til ejendommen hører en hyggelig brostensbelagt gårdhave.

stengade 36 / Grollowstræde 5

Stengade 36/Grollowstræde 5, Helsingør

Ejendom med 6 erhvervslejligheder

Beliggende helt centralt i hovedgaden med tilhørende mindre gård. Ejendommen indeholder totalt nyindrettet butikslejemål i  stueetagen. Kælder er udlejet til lager. Resten af ejendommen er under ombygning/renovering og forventes klar og omdannet til boliger i løbet af år 2021.

Stengade 37/Søstræde 4, Helsingør

Butik og kontorer

Frødes Gård fra 1759 er Helsingørs måske bedst beliggende ejendom på hjørnet af Stengade og Søstræde. Her er tale om et historisk og markant bygningsværk i Helsingør centrum. Ejendommen har 100% erhvervsstatus og er opdelt i 3 lejligheder. Lejlighed 2 og 3  indeholder lejere som Sportmaster og stort advokatkontor. En del af grunden er udlejet til 12 P-pladser.

Stengade 38, Helsingør

Blandet bolig & erhverv

Ejendom med fantastisk beliggenhed midt på Stengade. Ejendommen har for et par år siden fået renoveret facaden og fremstår nu flot i bybilledet. Indeholder lejere som bla. Femilet, tandklinik samt 3 boliger. Boligerne består af en 3 vær. samt to 2 vær. lejligheder, hvoraf den ene er en nyindrettet taglejlighed. Hyggelig lille gårdhave.

IMG_0582

Stengade 48C lejl. 3+18, Helsingør

Erhvervslejligheder- detail

Midt på gågaden i Helsingør. Lejlighederne er pt under ombygning og vil komme til at fremstå som et stort flot nyrenoveret butikslokale med kontor og lager. Til ejendommen hører 2 stk. p-pladser i gården.

Stengade 49, Helsingør

Blandet bolig & erhverv

Dejlig strøgejendom beliggende ved siden af industriens hus. Indeholder 2 mindre butikslejemål samt 3 store beboelseslejemål. Alle tre beboelseslejligheder er  totalt ny istandsatte. Den ene af butikkerne har adgang til stor kælder.

Søstræde med OIP

Søstræde 2, Helsingør

Old Irish Pub

Erhvervs lejlighed beliggende i en del Frødes Gård, som er fra 1759 og nok er Helsingørs bedst beliggende ejendom på hjørnet af Stengade og Søstræde. Her er tale om et historisk og markant bygningsværk i Helsingør centrum som tidligere har rummet teater og revy.  Denne lejlighed 1 er udlejet til Old Irish Pub og rummer foruden kælder og stueplan et industrikøkken på 1. sal.

Stjernegade 9-11, Helsingør

Blandet bolig & erhverv

2 sammenhængende ejendomme beliggende på een af Helsingørs strøggader. Her er 3 nyindrettede butikker samt 3 boliglejemål på 1. sal. De 2 af boligerne er helt nyistandsatte. Der hører ny veranda/terrasse til de 2 af boligerne. Desuden nyanlagt parkeringsplads i gården.

Kampergade 1, Helsingør

Blandet bolig & erhverv

Central ejendom lige over for Kvickly næsten beliggende på Axeltorv. Stueetagen indeholder en populær moderne asiatisk restaurant med udeservering på såvel Stjernegade samt Kampergade. På 1. og 2. sal er der nyistandsat beboelse fordelt på henholdsvis 78 og 50 m2. Desuden kælder.

Energimærke D

Kampergade 5, Helsingør

Restaurant

Med en beliggenhed midt på det gamle og hyggelige Axeltorv ligger denne restaurant med både inde og ude servering. Lejemålet er i 2 plan og er idag udlejet til en restaurant/cafe kæde.

IMG_1896

Kampergade 7,  Helsingør

Blandet bolig & erhverv

Pæn lille ejendom beliggende midt på den solrige del af Helsingørs Axeltorv. Ejendommen huser  cafe med lille udeservering samt 2 beboelses lejligheder på henholdsvis 1. og 2. sal. Den ene lejlighed har altan ud mod torvet. Desuden kælder samt lille baggård.

Svingelport 3 til leje

Svingelport 3, Helsingør

Cafe & klinikker

Charmerende gammel ejendom beliggende på Simon Spies Plads. Ejendommen indeholder beauty klinik på 1.og 2.sal. I stueetagen er der indrettet skøn cafe med ude servering både til gaden og i den hyggelige delvis overdækkede gård.

Bjergegade 11, Helsingør

Blandet bolig & erhverv

Midt i Helsingørs gågader ligger denne fredede hjørneejendom. Ejendommen indeholder detail butik med salg af  Ilse Jacobsen tøj samt nyistandsat populært konditori med servering både inde og ude. 1. sal er nyistandsat med 2 herskabslejligheder. Desuden mindre lejlighed på 2.sal. Gården er nyligt renoveret i 2017.

Bjergegade 19

Bjergegade 19, Helsingør

Detail/Bolig

Årets hus 1990. Smuk ny restaureret byejendom beliggende på een af Helsingørs travle gågader meget tæt på Axel Torv. Stueetagen indeholder fint butikslokale med kælderlem og på 1. og 2. sal er der en helt nyindrettet lejlighed.

Kongensgade 6/Bjergegade 31, Helsingør

Blandet bolig & erhverv samt restaurant

Historisk ejendom beliggende på hjørnet af Kongensgade/Bjergegade i Helsingør. Indeholder lejemål med restaurant, massør , fodklinik samt 3 beboelseslejligheder. Beboelseslejlighederne er fordelt på en 2 og 3 værelses lejlighed samt et meget charmerende nyistandsat byhus på 129 m2 i 1 1/2 plan.

39a99dc0d0f62eec8fe63748b3940b69

I L Tvedesvej  16, Helsingør

Detail/Lager/Klinik

Nyerhvervet ejendom beliggende på I L Tvedesvej skråt overfor Helsingør Bycenter. Ejendommen er udlejet til supermarked.

 

 

Sudergade 30, Helsingør

Beboelsesejendom

Beliggende i centrum af Helsingør nær det hyggelige nyrestaurerede miljø på Axeltorv. Ejendommen indeholder 7 beboelseslejligheder og er på nuværende tidspunkt udlejet til Helsingør Kommune. Hyggeligt gårdmiljø.

Kofod Anchersvej Forever Healthy Fitness

Kofod Anchers Vej 61, Espergærde

Detail

Nyudbygget erhvervsejendom udlejet til fitnesskæden Forever Healthy Fitness. Ejendommen rummer i dag 454 m2 + 259 m2 kælder og ligger på Kofod Anchers Vej i Espergærde i forbindelse med stort bolig etagebyggeri med potentielle kunder.

Er du interesseret?

Kontakt os her og få mere at vide.

Bjergegade 6b

Bjergegade 6B, Helsingør

Detail

Lille butik midt i Helsingør Centrum på Bjergegade indeholdende fin lille butik med frisør og hårprodukter.

Indian Crown fra gade

Belvederevej 35b, Helsingør

Erhverv

Erhvervsejerlejlighed beliggende lidt udenfor centrum indeholdende en indisk take-away.

Compare Listings