Your search results

Venteliste

Ønske om lejemål

Er du på udkig efter et erhvervs- eller boliglejemål, er du velkommen til at kontakte os for at blive registreret i vores lejerkartotek.
Registreringen i vores lejerkartotek er gratis, og alt hvad du behøver er at udfylde nedennævnte skema og derefter trykke på ”send knappen” . Alle kontaktoplysninger behandles naturligvis fortroligt.
Du er også velkommen til at kontakte os på mail post@livinginvest.dk

Ønsker til lejemål

Skriv dig på venteliste

* skal udfyldes
Anvendelse *

Du kan altid afmelde dig i bunden af vores mails.

Vi bruger Mailchimp til holde styr på listerne. Du bekræfter hermed at dine oplysinger overføres til Mailchimp for håndtering heraf.
Læs mere om Mailchimp's GDPR regler her.

Når du skriver dig op i vores kartotek skal du i h.t. de nye regler i Persondataforordningen være opmærksom på følgende: Vi har registreret oplysninger om dit navn, adresse, telefonnummer, emailadresse, fødselsdato og evt. boligønsker, famileforhold og arbejdsforhold. Formålet med denne registrering er at have en mail liste til at sende informationer fra os til dig om nye ledige lejemål. Du har ret til at gøre indsigelser imod at vi har disse oplysnigner. Du har ret til at få dem rettet, hvis der er fejl. Vi sletter oplysninger, hvis du ikke længere ønsker at stå skrevet op på listen. Du kan klage til Datatilsynet. Du kan kontakte os på post@livinginvest.dk eller telefon 49 21 48 76

Compare Listings